El Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC), amb seu a Solsona, busca sis joves llicenciats o graduats, preferiblement en biologia, ciències ambientals, química, enginyeria de forests, econòmiques o en comunicació, per dur a terme diversos projectes, en el marc del programa de Garantia Juvenil del ministeri d'Economia i Competitivitat. Els joves han de tenir fins a 29 anys. Cinc dels joves tindran el lloc del treball al CTFC a Solsona, i el sisè treballarà a la delegació del CTFC a l'Espluga de Francolí.

Els projectes per als quals es contractaran aquests joves són per a l'organització de congressos i jornades científiques internacionals, de transferència i educació ambiental, de treball de camp, de disseny i gestió de projectes europeus, de coordinació del laboratori de serveis agroforestals, tècnic informàtic de suport, i tècnic de manteniment d'infraestructures de mesura de fluxos de gasos d'efecte hivernacle.

Aquests contractes tindran una durada de dos anys, i es preveu que les contractacions es faran a partir del proper mes de setembre. Les persones que estiguin interessades en optar a aquests llocs de treball han d'estar registrades al programa de la Garantia juvenil, a través del Servei comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Solsonès. Els interessats poden obtenir més a través de la web del CTFC: www.ctfc.cat