La setmana vinent, l'Ajuntament de Solsona portarà a terme una campanya d'aplicació d'un tractament fitosanitari a l'arbrat que hi ha situat en diversos indrets del municipi, pràctica que s'acostuma a fer cada any a l'estiu. L'objectiu d'aquesta intervenció és el de poder combatre la plaga del tigre del plàtan (Corythuca ciliata). Concretament, l'acció es durà a terme al llarg de la matinada de dimarts a dimecres, a partir de dos quarts d'una.

Tot i que el plaguicida utilitzat en aquesta operació és catalogat com a innocu per a la salut humana, es recomana a la població tancar les finestres i no deixar els animals domèstics a l'exterior per evitar molèsties.

Aquest tractament es portarà a terme en aquelles vies i places amb més concentració de plàtans que poden estar afectats per aquest insecte. En concret, l'avinguda del Cardenal Tarancón, el passeig del Pare Claret, la plaça del Camp, el Vall Calent, el parc de l'Hort del Bisbe, l'avinguda dels Països Catalans i les places del nucli antic. L'empresa encarregada de fer-ho començarà la fumigació per l'avinguda del Cardenal Tarancón i acabarà al centre històric.