Anna Segués, pubilla de Solsona el 2014, ha estat proclamada nova representant del pubillatge de les comarques de Lleida i quarta dama d´honor de Catalunya. Ha estat en el certamen d´elecció de la pubilla i l´hereu de Catalunya d´enguany, organitzat el cap de setmana passat a Cubelles (Garraf) pel Foment de les Tradicions Catalanes. Segués formarà tàndem amb Brian Curco, de Torres de Segre, com a hereu de les comarques lleidatanes. Els màxims títols nacionals se´ls han endut Marta Serran, de Sant Vicenç de Castellet, i Josep Van Gorkom, de Sitges.

Amb aquest nomenament, Anna Segués es converteix en la setzena pubilla solsonina a lluir la banda de les terres de Ponent. La darrera va ser Cristina Ribera, proclamada el 2013. La van acompanyar a les proves de Cubelles les donzelles d´honor de Solsona del 2014, la pubilla i les donzelles locals d´enguany i representants de l´Associació del Pubillatge Solsoní i de Foment de les Tradicions Catalanes. Col·labora també en la participació de l´expubilla solsonina al certamen nacional la regidoria de Cultura.

El jurat, format per membres del pubillatge vigents del 2010, representants dels casals catalans a Saragossa i Madrid, i regidors i tècnics de Cultura de diversos municipis, van valorar el resultat d´Anna Segués especialment en l´examen escrit sobre cultura popular i en l´entrevista oral.