"Mama, vull ser prima i sexy!" és el títol de la xerrada que aquest dimecres pronunciarà a Solsona la reconeguda sociòloga i gestora pública Marina Subirats. Amb aquest acte, el Solsonès commemorarà el Dia Internacional contra la Violència envers les Dones.

La conferència, que es farà a les 7 de la tarda al saló de les Homilies d'Organyà de la Biblioteca Carles Morató, és organitzada per l'Ajuntament de Solsona, el Consell Comarcal del Solsonès, a través del Servei d'Informació i Atenció a les Dones, i l'Associació de Dones del Solsonès.

La xerrada, que és oberta a tothom però està especialment adreçada a pares i mares d'infants i a professionals de l'educació, se centrarà a analitzar l'impacte sobre les nenes dels estereotips de gènere i els cànons de bellesa que difonen els mitjans de comunicació. S'hi tractarà també el fenomen de la hipersexualització de les nenes que es reflecteix en la publicitat. Abans de la conferència, es farà la lectura del manifest institucional del Dia Internacional contra la Violència envers les Dones