Port del Comte ha confirmat avui que començarà temporada aquest dissabte 3 de desembre i que, a més, ho farà obrint el 100% de les seves pistes.

El sectors Prat Donadó - Sucre - Bòfia i la zona d'Estivella s'obriran al públic amb gruixos que es continuen incrementant gràcies a la producció de neu. El temporal de neu de la setmana passada va deixar 25 centímetres a les cotes altes i 10 a les baixes, però el fred i noves nevades fan que ara mateix ja hi hagi gruixos d'entre 25 i 55 centímetres a tota l'estació.

La previsió per al cap de setmana és que obrin les 37 pistes que hi ha a Port del Comte amb neu de qualitat pols. Amb 50 quilòmetres esquiables, l'estació del Solsonès obre tots els sectors, sent la primera en penjar el cartell "Neu pols, tot obert".

Després de dues males temporades, Port del Comte fa setmanes que prepara el que podria ser un any de recuperació. Entre d'altres, ha fet millores al pàrquing i ha renovat i reforçat la seguretat de l'accés de vianants de la zona de tubbies i trineus. Les últimes setmanes s'ha treballat en la revisió de remuntadors i telecadires.