L'espectacle iTIME del conegut humorista Peyu encetarà enguany la 65a edició de la Fira de Sant Isidre, i tindrà lloc a la Sala Polivalent de Solsona el cap de setmana anterior a la mostra, concretament el 6 de maig a les 10 de la nit. L'actuació serà possible, segons fonts del Consell Comarcal, gràcies a la col·laboració de la UBIC i de l'organització de la fira.

Les entrades per a l'espectacle es podran adquirir a l'Oficina de Turisme del Solsonès per un preu de 15 euros. La UBIC, per la seva banda, repartirà vals de descompte de 5 euros per entrada per a aquells que vagin a comprar als establiments de l'entitat.

A l'obra, que promet riures i emoció, sota la direcció del dramaturg Joan Roura, Peyu presenta amb humor el nou producte fictici de l'empresa Time Corporation. Segons la sinopsi, és el que Juli Verne ja va imaginar en la seva mítica novel·la, i que més endavant Herbert George Wells també va escriure, i que finalment l'any 1960 George Pal va dur al cine: la fantasia de controlar el temps.

La incorporació d'un espectacle com a tret de sortida de la fira és una de les novetats d'enguany. I s'afegeix a activitats ja anunciades de la mostra solsonina del 2017, com una exposició de tractors d'època, un concurs de gossos, una trobada de cotxes clàssics, i una exposició de maquinària agrícola en miniatura.