Laia Coma i Roger Vilaginés, cuiners del restaurant Mare de la Font de Solsona, van portar a terme dijous el taller «Cuinem vedella amb bolets», la primera activitat de la desena edició de la Fira del Bolet i el Boletaire del Solsonès. Coma i Vilaginés, acompa-nyats del seu equip, van barrejar els dos ingredients del plat tradicional de la cuina catalana per oferir als cinquanta assistents tapes com ara la croqueta de cua de vaca i trompetes de la mort, el tàrtar de vedella i ostres amb camagrocs secs o la brinsa amb ceps.

Els platets, comentats al moment, van ser elaborats amb vedella de la Vall del Cardener (Cardona), i maridats, primer, amb una cervesa artesana de La Pirata (Súria), seguida de dues copes de vi blanc de Clos Pons i del celler Comalats (Costers del Segre) i un vi negre del celler Cercavins, també de la DO Costers del Segre. L'espai i l'organització van anar a càrrec del Centre Tecnològic i Forestal de Catalunya a Solsona (CTFC) amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i el Consell Comarcal del Solsonès.