L'Agència de Residus de Catalunya ha atorgat 7.045 euros a la deixalleria municipal de Solsona. Dins de la demarcació de la Catalunya Central, l'equipament solsoní és el que ha rebut menys diners, ja que les altres cinc deixalleries han rebut entre 20.000 i 85.000 euros, que sumen un total de 280.000 euros.

L'ajut, en el cas de la deixalleria solsonina, ubicada a la Vinya del Teuler, servirà per ampliar o millorar els equipaments ja existents. L'agència de residus catalana vol prioritzar les «instal·lacions de proximitat, tant si són fixes com mòbils», segons ha explicat en un comunicat.

Pel que fa a les ampliacions o millores, inclouen actuacions «per garantir l'accessibilitat, la bona gestió dels residus, la seguretat i l'adaptació a la normativa vigent», segons l'agència, que ha ha resolt atorgar 4,7 milions d'euros totals en ajuts als ens locals corresponents a la convocatòria de l'any 2017 per a la instal·lació de deixalleries municipals. En aquesta convocatòria s'hi beneficiaran 43 ens locals, que realitzaran 115 actuacions.