A tres dies de tancar les inscripcions, la segona edició de la jornada Talentària -que té per objectiu captar el talent femení- ha penjat el cartell de complet. La iniciativa se celebrarà el proper 19 de maig i compta amb 85 places. Artesanes, dissenyadores, artistes i emprenedores de diferents sectors procedents d'arreu de Catalunya es concentraran a Solsona en aquest fòrum formatiu. Les ponències portaran per nom 'Comunicar amb els cinc sentits', i aniran a càrrec de les expertes en màrqueting i comunicació Txell Costa, Gemma Fillol, Èlia Fiblà i Vanessa Carrasquilla; també explicarà la seva experiència Marta Pastor, de la firma de joieria Fauna y Flora; Núria Roca, de l'hotel La Garriga de Castelladral; i Ester Armengol, de Mon Aroma Cosmètica natural.

Des les 85 assistents a la jornada, el 27% són de la comarca; el 42% del total són de la demarcació de Lleida; el 40% de Barcelona, i el 14% de Girona. També hi ha dues inscrites de les comarques de Tarragona i una procedent d'Andorra. Enguany es potenciaran les trobades de 'networking' per afavorir possibles futures col·laboracions.

L'esdeveniment, que vol atraure talent femení d'arreu del país, és organitzat per la regidoria de Polítiques d'Igualtat de Solsona, el Servei d'Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal del Solsonès i l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona amb la col·laboració del CTFC, la Diputació de Lleida, l'Institut Català de les Dones, el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i l'Associació d´Artesans del Solsonès.