Setelsis va culminar el programa de celebració del seu 50è aniversari el passat dissabte, 16 amb l'objectiu de rememorar l'efemèride i alhora, celebrar el final de curs. L'esdeveniment, que va tenir lloc a la sala Polivalent de Solsona, va engegar el tret de sortida a les cinc de la tarda fins ben passades les onze de la nit. L'assistència aproximada va ser d'unes 400 persones des d'alumnes, exalumnes, docent i famílies. És per aquest motiu que la celebració va lluir el festival "Junts Recordem Setelsis" constituït per actuacions encapçalades per cada curs acadèmic. En tots els casos, es van tractar d'espectacles realitzats durant els darrers vint anys. Així doncs, cada curs va optar per diferents temes ja tractats en cursos anteriors.

Tot i així, Elisabet Travesset, directora del centre escolar solsoní, assegura que no es van poder recollir totes les temàtiques tractades amb anterioritat. Malgrat això, es van lluir els eixos conceptuals més destacats dels fi de cursos de les dues últimes dècades. Travesset assegura que va resultar una "bona fòrmula per rememorar diverses edicions d'altres fi de curs". L'acte també va contemplar el comiat a la professora Concepció Miralles, l'estrena d'un curtmetratge que il·lustrava l'evolució de l'escola, la interpretació d'un himne en motiu de l'efemèride i el famós ritual d'entrega d'orles a l'alumnat de sisè de primària.

Finalment, van entrar en joc les activitats organitzades per la Junta de l'AMPA a partir d'espectacles infantils, sopar i bingo. D'aquesta manera, també es va donar per tancada tota la programació en representació de l'aniversari iniciada al passat mes de maig.