Microsoft ens informa que a partir del 6 de desembre els usuaris de Xbox 360 gaudiran de la nova actualització de Xbox Live, gratuïta per a tots els propietaris de la consola. Aquesta actualització incorporarà un nou disseny de la interfície d'usuari, control per veu amb Kinect i el primer grup de noves aplicacions.

Aquesta actualització, que rebran els usuaris de Xbox 360 de tot el món, canviarà gairebé del tot l'aspecte de la interfície, ja que ha estat dissenyada des de zero per aprofitar al màxim el control per veu. Així, podran navegar de forma senzilla utilitzant tant el comandament de Xbox 360 com la veu o els gestos amb Kinect.

A més, a partir del 6 de desembre els proveïdors líders del món en el sector de l'entreteniment i de la televisió començaran a llançar en més de 20 països noves aplicacions de televisió, pel·lícules, vídeos d'internet, esport i música.

Amb aquesta actualització també començaran a arribar noves funcions socials i personals, com la possibilitat de guardar partides i el perfil de Live a la Núvol, Senyals de Avís i major integració amb Facebook, a més d'un millorat Control Parental.