Fotografies privades del creador de Facebook, Mark Zuckerberg han estat exposades de forma pública a tots els usuaris de la xarxa social. Un expert en pàgines web va descobrir un ' bug ' (fallada de seguretat) a Facebook i va poder accedir al perfil de Zuckerberg, publicant les seves fotografies. Un portaveu de Facebook ha assegurat que l'error ja ha estat corregit pels desenvolupadors de la xarxa social.

La vida de Mark Zuckerberg a Facebook és pública, fins a cert punt. Encara que el creador de la xarxa social més gran de la xarxa comparteix algunes dades i fotografies de la seva vida amb els seus amics, altres els deixa per a la més estricta intimitat. Des que Zuckerberg va obrir el seu perfil a la seva xarxa social ha fet públiques algunes imatges, mentre que altres han estat incloses a "àlbums privats" .

A causa d'un 'error', un expert en pàgines web ha aconseguit que aquesta part privada de Zuckerberg es fes pública, publicant les seves fotografies. Així, tots els usuaris de la xarxa social han pogut veure-les, segons recull el diari britànic Daily Mail

Aquest 'bug' -ja solucionat- residia en l'opció de 'Denunciar fotografies' de la xarxa social. Al denunciar una foto com a "inapropiada", encara que els àlbums de fotos estiguessin configurats com privats, aquestes fotografies apareixien com a públiques.

Fotografies de la seva vida privada strong>Les fotografies fetes públiques de Mark Zuckerberg recullen moments del creador de Facebook amb la seva xicota, Priscilla Chan, a la cuina de casa seva a Palo Alto (Califòrnia), descansant al costat del seu gos o passant una bona estona amb alguns amics.A més, altres fotografies mostren el repte que Mark Zuckerberg s'ha proposat per aquest 2011: menjar només aquells animals que ell mateix matés. En una d'aquestes fotos, Mark Zuckerberg apareix subjectant una

Mark Zuckerberg a la cuina de casa seva a Palo Alto

gallina morta