Nou smartphone de Nokia per 79 euros

El nou Asha 210 incorpora un teclat físic i un botó d'accés directe a l'aplicació WhatsApp

25.04.2013 | 18:48
Nou smartphone de Nokia per 79 euros
Nou smartphone de Nokia per 79 euros

Nokia ha presentat un nou terminal de la seva gamma Asha. El nou smartphone està previst que estigui disponible a partir d'aquest mateix trimestre. El seu preu serà d'uns 72 dòlars (taxes no incloses) als Estats Units, encara que a Europa es vendrà aproximadament a 79 euros.

El nou Asha 210 incorpora un teclat físic QWERTY i un botó d'accés directe a l'aplicació Whatsapp, el que fa que aquest terminal sigui un dispositiu ideal per mantenir l'usuari connectat amb els seus amics i contactes.

A principis d'aquesta setmana la companyia finlandesa publicava al seu bloc oficial una imatge sobre alguns detalls d'un nou terminal que veuria la llum aquest mateix dimecres. A la imatge s'apreciava que la finlandesa tenia entre mans un nou 'smartphone' amb teclat físic i tot apuntava que es tractava d'un nou membre per a la família Asha.

Les suposicions no s'equivocaven ja que Nokia ha anunciat el seu nou dispositiu Asha 210 dissenyat perquè l'experiència de l'usuari sigui més social a un preu assequible.

Enllaços recomanats: Premis cinema