Microsoft va anunciar fa unes setmanes el llançament de Xbox One sense Kinect, el dispositiu de moviment de la companyia, igualant el seu preu al de PlayStation 4. D'aquesta manera, comptem amb dues possibilitats a l'hora d'adquirir una Xbox One: 499 euros amb Kinect i 399 euros sense el dispositiu de moviment.

Ara, la Microsoft Store està acceptat reserves del seu perifèric per a Windows, a un preu de 200 dòlars i amb un llançament el proper 15 de juliol. Es llançarà el mateix dia que la companyia de Redmond realitzarà un esdeveniment virtual en què ensenyarà als desenvolupadors les possibilitats del dispositiu en discurs, gestos i enteniment humà.

"Kinect per Windows li dóna als desenvolupadors més precisió, resposta i capacitats intuïtives que necessiten per desenvolupar aplicacions de veu i gestos interactius per a Windows i Windows Store", es llegeix a la descripció del producte a la pàgina web.

La versió de Kinect per a Windows no inclourà cap tipus de programari, ja que es pretén que s'utilitzi amb la llicència de Kinect per a Windows SDK 2.0, amb la qual els desenvolupadors podran construir les seves aplicacions. El seu preu, el doble de l'esperat després de l'anunci de la rebaixa de Xbox One, queda justificat per Microsoft pel fet que el consumidor no serà afectat, ja que aquesta versió del dispositiu està enfocada al desenvolupament.