Les cantants Lolita i Shaila Dúrcal seran les noves integrants del jurat de Tu cara me suena, el programa d'imitacions d'Antena 3, presentat per Manel Fuentes. Les dues artistes substituiran Mónica Naranjo i Marta Sánchez i formaran equip al costat del coach Àngel Llàcer i l'humorista i imitador Carlos Latre, dos històrics del format. Tant Lolita com Shaila Dúrcal són hereves de dues de les cantants espanyoles més representatives de tots els temps, Lola Flores i Rocío Dúrcal, respectivament. Ara, amb un estil propi i una àmplia carrera professional en els escenaris de mig món, Lolita i Shaila Dúrcal s'enfrontaran al repte d'avaluar l'actuació de cantants, actors i personatges coneguts, en la seva imitació de grans figures de la música internacional.

Les dues cantants

Lolita va començar la seva carrera professional el 1975, amb el seu primer èxit musical Amor, amor. També són seus els discos Lola, Lolita, Lola i Atrasar el reloj. Entre els seus temes més coneguts destaquen Sarandonga, Mía, Será, No renunciaré i Lo voy a dividir. Sis discos de platí a Espanya i Amèrica Llatina; disc d'or a Espanya i un Goya com a actriu revelació el 2002 formen part del seu palmarès. Des de llavors ha compaginat la seva carrera com a cantant i actriu amb la seva faceta de presentadora.

Per la seva banda, Shaila Dúrcal fa una mica més d'una dècada que es dedica a la música, temps en què ha publicat sis àlbums d'estudi, a més de participar com a actriu convidada en algunes telenovel·les. Shaila també ha participat a La Voz Kids, a Colòmbia.

Produït per Endemol Internacional, el format de Tu cara me suena ha estat venut a 42 països d'Europa, Àsia, Amèrica i Orient Mitjà.