Raúl Gómez serà a partir del maig el "Marathon Man" del canal #0 de Movistar +

11.04.2016 | 07:47
Raúl Gómez iniciarà la seva aventura internacional visitant Kenya

El mes de maig vinent el canal #0 de Movistar + farà el tret de sortida a Marathon Man, una nova aposta dirigida sobretot al món dels corredors (també coneguts com a runners). Durant una trobada amb els mitjans, que va tenir lloc dijous de la setmana passada en el marc del FesTVal d'Albacete, el protagonista principal del format, Raúl Gómez, va explicar alguns dels detalls més importants sobre els quals girarà aquesta producció del grup Zanskar per al canal #0 de Movistar +.
L'home de les maratons va estar acompanyat per María José Rodríguez (gerent de programes del canal # 0), Jorge Ortiz (director de programes de fets i actualitat del mateix canal), María Ruiz (directora de Zanskar) i David Moncasi (director del programa).
Raúl Gómez serà a Marathon Man un runner que viatja pel món buscant les carreres més curioses, dures i extremes del planeta. Gràcies al seu punt de vista original, cada setmana el nou format descobrirà països, conviurà amb la seva gent i mostrarà històries apassionants de superació personal. D'aquesta manera, el nou espai es converteix en una guia imprescindible per als runners del món, la pràctica dels quals segueix a l'alça i, alhora, en un espai de viatges d'aventures perfecte per posar-se en forma.
Al llarg de les sis entregues que configuren el programa, Gómez visitarà Kenya, Anglaterra, Califòrnia, Noruega, l'encreuament entre l'Argentina i Xile i, finalment, Sevilla. En els seus viatges, a més de conèixer la cultura de cada indret, Marathon Man posarà a prova les seves capacitats amb curses d'obstacles, en condicions extremes i desnivells impossibles. Sobre el fang, el gel o la sorra del desert.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema