"Levántate All Stars" emet avui la gran final i escollirà guanyador en dues fases

L'últim programa tindrà dues fases i inclourà actuacions sorpresa amb alguns artistes convidats

18.07.2016 | 00:00
Els artistes de "Levántate All Stars" pujaran per últim cop a l´escenari

Després de donar el millor d'ells mateixos sobre l'escenari, els protagonistes de Levántate All Stars arriben a la gran final. Avui a les 22 hores començarà l'últim programa, on es decidirà la parella guanyadora d'aquesta edició. Els duos formats per Melodi i Lorenzo, Bimba i Sílvia, Angy i Irene i Rafa i Blas són els aspirants al triomf després d'aconseguir plaça com a finalistes.
Tots ells han arribat a ser finalistes després d'haver interpretat estils completament diferents: des de cançons de l'estiu o himnes eurovisius a algunes de les bandes sonores més recordades de la història del cinema. Els guanyadors destinaran el premi a una ONG.

Final amb dues fases
La gala arrencarà amb l'actuació d'Alaska i Mario, juntament amb Fangoria i les Nancys Rubias. Per arrodonir la nit, Adrián Martín tornarà al plató per interpretar, amb Nina Pastori, un tema del seu primer disc, anomenat Lleno de vida. La gala final acollirà també una actuació sorpresa molt especial.
El programa constarà de dues fases. En la primera, els quatre duos cantaran en parella. Després de les seves actuacions, el programa desvetllarà les puntuacions adjudicades, de manera que els dos amb menys suport seran eliminats. En la segona fase, els membres de cada parella cantaran en solitari per trobar la victòria. Per últim, les sis parelles eliminades a la semifinal també cobraran protagonisme. Cadascuna compartirà escenari amb els altres duos. Així, el programa tancarà l'edició amb tots els seus protagonistes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema