De dilluns a divendres, de 12.20 a 14.00 h, TV3 i el canal 3/24 obren una nova finestra estiuenca a l'actualitat que estarà conduïda per Xavier Graset i Jaume Freixes, amb Migdia al dia. Graset és director i presentador del Més 324, mentre que Freixes és actualment presentador del canal de notícies 3/24.

Migdia al dia combinarà l'entrevista de l'estiu amb un repàs de les principals notícies del dia comentades per dos tertulians. Serà una finestra d'una hora i mitja oberta al món, des del plató però també, si cal, allà on hi hagi la notícia. Es tracta d'un programa dels serveis informatius amb to de magazín per als migdies d'estiu.

Graset entrevistarà avui, en el primer programa, Meritxell Ruiz, consellera d'Ensenyament. El programa també comptarà amb dos tertulians, que seran Miguel Puig i Esther Vivas, que comentaran les notícies del dia. Migdia al dia parlarà de l'actualitat política, que no para a l'espera de la investidura del nou president del govern espanyol, però també del dia a dia més pròxim, el més estiuenc, amb el temps i l'estat de les platges, i l'esportiu, en un any de Jocs Olímpics i tot esperant la tornada a la feina d'equips com el Barça i l'Espanyol.