El rodatge d'"El final del camino" de RTVE dóna el tret de sortida

La sèrie narrarà les aventures de tres herois anònims que van conviure amb nombrosos personatges històrics de l'edat mitjana

15.08.2016 | 07:34

Les aventures de tres germans que van viure la convulsa edat mitjana a la Península Ibèrica, el camí de Sant Jaume i la construcció de la Catedral de Compostel·la són les pinzellades principals de la nova ficció de RTVE, El final del camino, que acaba de començar el seu rodatge. Així, aquesta sèrie que tindrà vuit episodis en la primera temporada, porta a la petita pantalla la història de tres herois anònims que van conviure amb la "ambició desmesurada", l'amor, les traïcions, les passions i els problemes de nombrosos personatges històrics com Alfonso VI, Constança de Borgoña, Urraca o Diego Gelmírez, bisbe de Compostel·la.
Els actors Antonio Velázquez (Gonzalo), Javier Rey (Pedro) i Guillermo Barrientos (Esteban) han estat els escollits per donar vida als tres germans protagonistes, segons informa la cadena pública en una nota. També estaran en el repartiment els intèrprets Asier Etxeandía (Alfonso VI), Cristina Castaño (Constança de Borgoña), Begoña Maestre (Elvira), Juan Fernández (Peláez), Ismael Martínez (Animal), Manuel de Blas (Efraim), Jaime Olías (Gelmírez) o Patricia Peñalver (Urraca).

Galícia, protagonista del rodatge
Aquesta nova producció de RTVE i Veu Audiovisual, dirigida per Miguel Alcantud i amb guió d'Alberto Guntçin, Xosé Morais i Víctor Sierra es gravarà, almenys la primera temporada, en localitzacions naturals i històriques de Galícia. Allà es recrearan les cases i muralles de Compostel·la, la catedral de Sant Jaume, la basílica d'Alfons III, el palau de Diego Peláez, els carrers de Toledo o el castell de la Lluna.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema