n Netflix va anunciar ahir que ha activat la descàrrega de sèries, pel·lícules i documentals de manera que els usuaris poden veure aquests continguts sense necessitat de connectar-se a Internet. Algunes sèries i pel·lícules del catàleg del servei de streaming audiovisual nord-americà ja es poden descar-regar des d'ahir mateix.

La companyia va explicar en un comunicat que la descàrrega de continguts era una demanda habitual dels usuaris, una opció que permetrà l'accés al catàleg en llocs on no hi ha Internet -per exemple un avió- o allà on la xarxa és cara o de mala qualitat .

«Moltes de les vostres sèries i pel·lícules ja estan disponibles per baixar-les i d'altres ho estaran aviat, així que hi ha molts continguts disponibles per als moments en què esteu desconnectats», va indicar el director d'innovació de productes de Netflix, Eddy Wu.

L'aposta de Netflix segueix el model engegat per altres serveis com la catalana Filmin, que ja permet les descàrregues de sèries des de fa temps, i Spotify, que ofereix música sense connexió.