n L'agència de detectius Drake seguirà resolent els casos més complicats a la Toronto dels anys 20. La cadena canadenca CBC, UKTV i Kew Media Group han anunciat la renovació del drama Frankie Drake Mysteries per a una segona temporada, que en principi constarà de deu episodis. L'anunci coincideix amb l'estrena a Espanya de la primera temporada, que arribarà aquesta nit al canal Cosmo.

Aquesta primera temporada de la producció canadenca consta d'11 capítols d'una hora de durada. Va finalitzar la seva emissió a la cadena CBC el febrer passat i ha estat molt ben rebuda per la crítica espanyola i internacional.

La trama de la ficció viatja a la Toronto dels anys 20 del segle passat per narrar les peripècies de la primera agència de detectius femenina, que es dedica a investigar els casos que la policia no és capaç de resoldre. En una època de canvis i esperança, ser dona és un gran avantatge per a l'equip liderat per Frankie Drake (Lauren Lee Smith). És una dona avançada al seu temps, intrèpida i addicta a l'adrenalina, que crea les seves pròpies regles.

A les dones se'ls acaba de reconèixer el dret a vot i en general hi ha un nou clima de llibertat per a elles, així que Frankie obre l'única agència de detectius privades femenina a Toronto, juntament amb la seva amiga Trudy Clarke (Chantel Riley). Les dues són tenaces i aventureres, un detall que sovint els ocasionarà molts problemes, tot i que sempre se les empesquen per sortir ben parades de totes les situacions. I sent dones, tenen un punt de vista molt particular i poden resoldre algunes situacions que els homes afrontarien d'una altra manera.

Frankie i Trudy tenen el suport de Mary Shaw (Rebecca Liddiard), una «policia de la moral» que utilitza la seva placa per ajudar-les en la recerca de sospitosos, i de Flo (Sharron Matthews), que treballa en un dipòsit de cadàvers de la ciutat i a la qual recorren quan necessiten informació sobre determinats cadàvers, per investigar si es tracta d'un assassinat.