n Els representants d'Espanya a la 63a edició del Festival d'Eurovisió, Amaia i Alfred, interpretaran aquesta nit Tu canción, de Raúl Gómez, en la segona posició de la gran final del certamen, després d'Ucraïna i abans que Eslovènia. Des de dijous, els dos joves artistes són a Lisboa -seu del concurs musical després de la victòria de Salvador Sobral el 2017- per preparar l'actuació amb la qual competiran amb 25 països més en un gran esdeveniment que cada any reuneix més de 200 milions d'espectadors de tot el món, i en la qual buscaran sorprendre després de l'últim lloc de Manel Navarro l'any passat.

A les 21.00 h a La 1 i TVE Internacional, es podrà seguir una nova edició del concurs amb Julia Varela i Tony Aguilar com a comentaristes del festival, i amb la model i presentadora Nieves Álvarez, que repeteix com a portaveu del jurat espanyol.

La navarresa Amaia Romero i el català Alfred García, guanyadora i finalista de l'última edició del talent de La 1 Operación Triunfo, actuaran a l'Altice Arena de Lisboa amb una proposta intimista.