Coca-Cola commemora el seu 70è aniversari a Espanya amb una exposició a Barcelona

Es pot veure fins al 16 de setembre a L'Illa Diagonal

Coca-Cola commemora el seu 70è aniversari a Espanya amb una exposició a Barcelona

Coca-Cola commemora el seu 70è aniversari a Espanya amb una exposició a Barcelona / IMATGE PROMOCIONAL

EFE

Coca-Cola commemora el 70è aniversari a l'Estat amb una exposició que exhibeix 45 peces icòniques de la marca, entre les quals les primeres ampolles d'aquesta popular beguda, des d'aquest dilluns i fins al 16 de setembre al centre comercial L'Illa Diagonal de Barcelona.

La mostra recull els moments clau en la història de Coca-Cola des de la seva arribada a Espanya el 1953 i compta amb peces procedents de la col·lecció privada de diferents col·leccionistes de Coca-Cola, segons ha informat la companyia de begudes en un comunicat.

L'exposició repassa les fites i els moments més importants des del 1953, any en què va sortir de la fàbrica situada al carrer Almogàvers de Barcelona la primera ampolla de Coca-Cola a l'Estat.

D'aquesta manera, els visitants tindran l'oportunitat de conèixer des de les primeres ampolles i envasos fins a anuncis publicitaris històrics i objectes de promoció comercial de la marca.

La mostra es traslladarà després a la fàbrica de Coca-Cola Europacific Partners ubicada a Martorelles (Vallès Oriental), una de les sis fàbriques a Espanya, on la marca dona feina a més de 3.500 persones.