El PSC de Masquefa ha fet pública la seva candidatura per a les municipals, en què proposa una llista de regeneració de la qual els promotors destaquen que està formada per "veïns amb compromís, coneixedors de la realitat masquefina, innovadors i creatius, que entenen la política com un servei a la comunitat en el qual posaran tot el seu coneixement professional i personal".

La llista, encapçalada per Daniel Gutiérrez, està formada per Ivan Fraile, Isis Abad, Ivan López, Marga Rodríguez, Valentí Vázquez, Cristian Fraile, Gemma López, Didac Fabregat, Mila Abad, Carmen Romero, Julian Tejero, Ma. Teresa Estruch, Xavier Cabanillas, Josep Duran i Dolores Espartero.

La presentació oficial de la candidatura serà el proper dissabte, 18 d'abril a la Sala Polivalent del Recinte La Rojo a les 12 del migdia. Aquest acte tindrà la presència del Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta. La formació destaca que són persones que "es poden trobar col·laborant amb les associacions de veïns als barris del Maset o Can Parellada i altres entitats del poble; que posen el seu coneixement al servei de l'esport masquefí; treballen per al manteniment de l'entorn natural o participen de programes de voluntariat que ajuden moltes famílies".