01 de maig de 2015
01.05.2015

ICV denuncia que CiU permet que Sorea guanyi 1,9 milions més del previst

La formació ecosocialista ha encarregat un estudi econòmic que demostraria tracte de favor a l'empresa

02.05.2015 | 10:58
Jose Simón, portaveu d´ICV

Segons un estudi realitzat per un economista independent sol·licitat per ICV Martorell, el retard en l'execució de les tres inversions previstes en contracte per la concessionària Sorea representaria a aquesta empresa un guany d'1.997.925 euros fins a l'any 2029, uns 133.195 euros anuals.
Aquest estudi s'ha incorporat a la demanda presentada per aquest partit al jutjat contenciós administratiu per tal de documentar-la i demostrar l'existència d'un incompliment contractista, la inexistència de raons d'interès públic per la modificació del contracte entre la companyia de serveis i l'Ajuntament i, finalment, per la generació d'uns beneficis que recauen exclusivament a la concessionària.
Per a Jose Simón, portaveu d'ICV, "la nostra demanda és l'única oportunitat que tenim a Martorell per recuperar la gestió pública de l'aigua, amb una feina perseverant des de fa 6 anys, malgrat alguns grups venen que volen remunicipalitzar el servei. Volem la rescissió del contracte amb la companyia sense indemitzar-la"

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema