Una desena de pares de Collbató van fer una acció de protesta ahir a la seu de la conselleria d'Ensenyament contra l'actual direcció del centre Mansuet d'aquest municipi. Els pares, que van entregar un document de queixa firmat per 60 famílies, es lamenten que als Serveis Territorials d'Ensenyament del Baix Llobregat no els han rebut, temen que tampoc no han elevat la queixa als serveis centrals del departament i asseguren que sempre han donat suport incondicional a la directora de l'escola Mansuet.

Els pares, que lluïen samarretes en les quals exigien un canvi de persones en la direcció del centre, ahir sí que van poder parlar amb el departament. Ho van fer amb el cap de Serveis d'Ordenació d'Infantil i Primària i el cap de Serveis d'Escola i Família.

Alícia Carrillo, mare present a la protesta i vocal de l'Ampa, va afirmar que "ara ja no pot passar més", i "exigim el canvi". El problema s'arrossega de fa mesos, està judicialitzat (en aquests moments els pares han presentat un recurs a una primera acta de desestimar provisionalment una acusació contra la di- recció per temes de gestió econòmica.

La gota que ha fet vessar el got ha estat la distribució per part de l'entorn de la direcció, justament, de l'acte de desestimació, que contenia errors ja que hi havia testimonis que figuraven com a acusació. Els pares asseguren que "ja n'hi ha prou". "La directora ha fet una última acció de força amb la distribució del document, i no en passem cap més"