01 de setembre de 2017
01.09.2017
40 Años
40 Años

L'alcalde d'Igualada fitxa dos alcaldes com a assessors del seu govern

Ha contractat els batlles de Castellolí i Veciana com a càrrecs de confiança

01.09.2017 | 07:53
L´alcalde Marc Castells.

L´Ajuntament d´Igualada ha fitxat els alcaldes de Castellolí i Veciana, Joan Serra i Jordi Servitje, com a nous càrrecs de confiança, i haurien de començar a treballar aquest mateix mes de setembre. Serra serà Delegat de Captació d´Inversions d´Igualada, amb un sou de 50.000 euros anuals, i Servitge serà Delegat de Barris i Promoció Turística d´Igualada, amb el mateix sou. El grup Socialistes d´Igualada ha denunciat la situació. En el darrer ple municipal es va aprovar la creació dels càrrecs, però no s´havien fet els nomenaments. Joan Serra és alcalde de Castellolí, per ERC, i Jordi Servitje, de Veciana, pel PDeCAT.

Davant aquest fet, el grup municipal dels Socialistes d´Igualada demana explicacions «urgents i immediates» a l´alcalde de la ciutat, Marc Castells, que, de moment, no s´ha pronunciat. Fonts properes a l´alcaldia, però, van confirmar ahir a Regió7 que les dues persones que han de començar a treballar de forma imminent a l´Ajuntament són Serra i Servitje.

El PSC qüestiona la selecció dels dos alcaldes per a aquests llocs de responsabilitat.

El grup Socialistes d´Igualada va demanar ahir a través d´una nota de premsa «quina és la justificació, des del punt de vista professional, dels dos escollits per ocupar aquests càrrecs a Igualada, i quina és la trajectòria laboral que els acredita per a aquests llocs». Aquest increment de càr-recs de confiança a mig mandat ha causat sorpresa a les files socialistes, que demanen a Castells «si l´Ajuntament no té prou personal per assumir aquestes tasques».

Els Socialistes d´Igualada també requereixen que Marc Castells expliqui quina serà la dedicació de Joan Serra i Jordi Servitje com a càrrecs de confiança d´Igualada, i si deixaran de ser alcaldes dels seus municipis o no. El PSC es mostra sorprès perquè l´Ajuntament d´Igualada contracti els alcaldes de Castellolí i Veciana, d´ERC i el PDeCAT, quan s´entén que haurien de dedicar-se al seu poble com a alcaldes que són: «O fan bé la seva feina a Igualada, on cobraran 50.000 euros anuals pagats pels igualadins, o fan bé la feina al seu municipi, on van ser escollits com a batlles».

El socialistes hi veuen problemes «d´ètica» pel fet de ser alcaldes i, ara, també, treballadors a càrrec de l´Ajuntament d´Igualada. Per a aquest grup, el PDeCAT d´Igualada «s´equivoca».

El grup socialista denuncia, també, la demagògia de l´alcalde Marc Castells amb els càrrecs de confiança. Expliquen que mentre era a l´oposició denunciava que hi hagués càrrecs de confiança, mentre que ara el seu govern quedarà convertit en el govern amb més càrrecs de confiança que hi ha hagut mai a la ciutat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook