Dissabte 30 de setembre, la colla igualadina Ball de Sant Miquel i els Diables celebrarà la seva segona diada, amb motiu de la celebració de Sant Miquel Arcàngel. Acompanyats pel Ball de Diables de Vilafranca del Penedès, les dues colles oferiran una mostra dels seus balls parlats i una recitació de versos satírics. La diada finalitzarà amb un correfoc pel centre d'Igualada.

Els actes de la segona Diada del Ball de Sant Miquel i els Diables començaran a les 6 de la tarda amb una desfilada a toc de tabals pels carrers del nucli antic d'Igualada. La cercavila acabarà a la plaça de Pius XII, espai en el qual les colles Ball de Sant Miquel i els Diables, d'Igualada, i el Ball de Diables de Vilafranca del Penedès oferiran una mostra dels seus balls parlats i recitaran els seus cèlebres versos satírics. La diada finalitzarà amb un espectacular correfoc, que començarà a les 9 de la nit des de la plaça de la Creu i que omplirà de foc els carrers del centre d'Igualada.

Ball de Sant Miquel i els Diables va celebrar la seva primera diada el 3 d'octubre del 2015, acompanyada del Ball de Diables de Sant Quintí de Mediona.