12 de gener de 2018
12.01.2018
40 Años
40 Años

Olesa repassa l'obra del desaparegut Josep Campmany a través del Quixot

12.01.2018 | 00:00

L'Escola Municipal d'Arts i Oficis impulsa un projecte al voltant de la mirada del desaparegut artista local Josep Campmany sobre el Quixot. La part principal del projecte és una exposició d'il·lustracions de Campmany fetes amb la tècnica del bolígraf, però també amb obres elaborades per alumnat de centres de secundària d'Olesa, i que s'inaugura avui,12 de gener, a les 7 de la tarda.

«El Quixot vist per Josep Campmany i altres il·lustracions» és el nom del projecte impulsat per la fundació Escola Municipal d'Arts i Oficis d'Olesa, que, a través de la mirada i la tècnica que el ja desaparegut artista local Josep Campmany tenia del famós personatge literari, vol acostar l'art al gran públic.

La directora de l'Escola Municipal d'Arts i Oficis d'Olesa, Mercè Segura, ha explicat que es tracta d'un projecte fet conjuntament amb l'equip batejat com «Espai Campmany» i la col·laboració dels centres de secundària que va molt més enllà de la visió que el desaparegut artista olesà tenia del Quixot. Ara bé, el gruix de la mostra inclou diferents il·lustracions de caire conceptual de Campmany al voltant del famós personatge literari i elaborades amb una tècnica força desconeguda pel gran públic: la tècnica del bolígraf.

El grup impulsor està integrat per diferents persones vinculades a l'artista com Carmina Checa, Pep Montoya, Cristina Pujol, Jaume Carreras, Daniel Pujol i Fernando Vicente. Al voltant de l'exposició s'han organitzat xerrades i activitats culturals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema