18 de maig de 2018
18.05.2018
40 Años
40 Años

La filla de Jordi Turull i el fill de Dolors Bassa seran divendres a Igualada

L'acte s'emmarca dins la campanya «Free Political Prisioners» per reivindicar la legitimitat dels presos i dels exiliats,

18.05.2018 | 08:16
Acte de suport als presos

El Teatre de l'Aurora acollirà avui a les 8 del vespre un acte amb la filla del conseller Jordi Turull, Laura Turull, i el fill de la consellera Dolors Bassa, Pau Surroca. Tots dos explicaran com estan vivint l'empresonament dels seus pares, i també l'impacte que això ha suposat en el si de les seves famílies i entorn després de 88 dies empresonats.

Segons les joventuts republicanes, és molt important fer aquest tipus d'actes, ja que s'ha de recordar les autèntiques atrocitats que està cometent el Govern espanyol amb l'ajuda del poder policial i judicial.

L'acte s'emmarca dins la campanya «Free Political Prisioners», que consisteix en actes solidaris i xerrades per reivindicar la legitimitat dels presos i dels exiliats, per denunciar les vulneracions de drets civils, polítics i humans que estan patint i per constatar l'absolut estat d'excepció i repressió que està vivint el país.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema