Una família vilanovina organitza una Festa Solidària per la investigació del càncer infantil diumenge que ve. La jornada tindrà lloc a Can Papasseit. La iniciativa està impulsada per Emilia González i Emilio Marín, els pares de l'Isaac i l'Alba, que han tingut aquesta malaltia. La família considera que hi ha manca de recursos per poder fer més investigació del càncer infantil i estan disposat a fer accions per millorar aquesta situació. Tots els beneficis els destinaran a l'Hospital Sant Joan de Déu, centre de referència.

La festa solidària per a la investigació del càncer infantil començarà a les 10 del matí amb una xocolatada gratuïta, gentilesa de l'Ajuntament vilanoví, i els actes allargaran tot el dia, fins a les vuit del vespre. N' hi haurà al centre polivalent i a la plaça de Can Papasseit. Tallers, una tómbola, una food truck, inflables, cinema i actuacions de les escoles de ball vilanovines crearan l'ambient a la zona. Algunes activitats seran gratuïtes però altres requeriran petites aportacions econòmiques. També hi haurà música tot el dia.

Tota la festa estarà amenitzada per un speaker.

La festa solidària té la implicació de molts pares i mares de l'escola Joan Maragall i de l'AMPA. Els pares de l'Isaac i l'Alba agraeixen el suport i destaquen que tothom hi ha col·laborat de manera altruista.

Els organitzadors també han trobat molt bona col·laboració en empreses, comerços i associacions tant locals com d'àmbit comarcal.

D'altra banda, Vilanova també està abocada en un altre cas de tumor infantil, en una nena de 12 anys. També hi haurà taules amb guardioles per a aquest cas.