L'Ajuntament d'Olesa ha organitzat per a aquest dijous, diada de Tots Sants, una ofrena floral al cementiri de Can Singla, al monument dedicat a totes les víctimes de la guerra civil, comptabilitzades en un total de 333. L'homenatge arrencarà a les 11 del matí i continuarà a les 12 del migdia al cementiri vell d'Abrera, on es recordaran els afusellats el 19 de febrer del 1939, entre ells l'exalcalde Fèlix Figueras i Aragay.

Per aquestes dates, i com és habitual en els darrers anys, s'han establert uns horaris de visites especials als cementiris municipals. Tant el Cementiri Vell com el cementiri de Can Singla es poden visitar avui de 8.00 h a 18.00 h i, demà, dia 2, de 10.00 h a 13.00 h i de 15.00 h a 18.00 h.

L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat també ha habilitat un servei especial i gratuït de bus fins al cementiri de Can Singla. Avui hi ha servei de bus per anar al cementiri a les hores en punt, de 9 a 17 hores, excepte a les 3 de la tarda. La tornada és en la mateixa freqüència, quan passen 30 minuts de cada hora. L'última serà a 3/4 de 6.

Aquest servei de bus gratuït cap al cementiri de Can Singla tindrà parada al centre cívic de les Planes, al de Sant Bernat, la rotonda dels Closos, la plaça de l'Oli i La Central.