Les zones blaves d'Igualada seran gratuïtes la tarda d'aquest dissabte, 5 de gener, per la celebració de la cavalcada de Reis. D'aquesta manera, només serà obligatori el tiquet de control entre les 9 del matí i la 1 del migdia. A partir d'aleshores, durant dissabte la tarda i tot el diumenge, dia 6, l'estacionament a les zones blaves serà gratuït. L'obligatorietat del tiquet de control es recuperarà en el seu horari habitual a partir del dilluns 7 de gener.

D'altra banda, el mateix 5 de gener, el servei de bus urbà de la Conca d'Òdena, corresponent als municipis d'Igualada, Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui, finalitzarà el servei aproximadament a les 18h.

Pel que fa a la LC1 des de l'Hospitala, la darrera expedició serà a les 17 h; pel que fa a la LC2 des del carrer Lecco, a les 16.50 h; i la LTV, també des de l'Hospital, a 16.15 h. Pel que fa a la LTM, l'última expedició també sortirà a les 16.15 h des de Santa Margarida de Montbui. Aquests últims trajectes poden patir alguna alteració en el recorregut en el cas que coincideixin amb la comitiva dels Reis. L'esdeveniment implicarà també afectacions de trànsit i d'estacionament, que es poden consultar a la web www.igualada.cat.