La llista d'ERC Igualada es renovarà al 100 % en el primers llocs. S'havia anunciat que el nou cap de llista seria l'arquitecte Enric Conill, que actualment és regidor però que no encapçalava el grup. I ara s'han donat a conèixer els primers de la llista, del número dos al sis: Montse Argelich, presidenta de l'antic gremi de Traginers d'Igualada, i David Prat, Portaveu de les JERC Igualada, Iolanda Gandia, exnadadora d'elit, Joan Valentí, actor i Cristina Navarro, presidenta de l'AMPA del Ramon Castelltort. A la llista, en els primers llocs com a mínim, no hi haurà ni el darrer cap de llista, Josep Maria Palau, ni Carolina Telechea, que actualment també és diputat al Congrés de Diputats a Madrid pels republicans.

Montse Argelich, Presidenta de l'Antic Gremi de Traginers d'Igualada, és la primera dona presidenta de l'entitat en els seus 200 anys d'història. David Prat, que ocupa el tercer lloc, és portaveu de les JERC Igualada i està estudiant un CFGS d'Audiovisuals i Ciències Polítiques i de l'administració, i ha estat col·laborador de diversos mitjans. La quarta posició l'ocupa Iolanda Gandia, exnadadora professional i molt vinculada en l'àmbit de l'esport i l'educació. I el cinquè lloc és per al popular actor igualadí Joan Valentí. La presidenta de l'AMPA del Ramon Castelltort i professora, Cristina Navarro, serà la 6a candidata dels republicans a la llista electoral.

També s'han donat a conèixer diversos noms que formaran part de la llista electoral d'ERC, com Gabriela Lylia Basurto, infermera; Joan Teixidó, president de la penya perica d'Igualada; Maria Fernández, infermera; Roger Roca, atleta i campió d'Espanya de Marató i Subcampió d'Europa de Duatló; Josep Maria Colomer, enginyer; Núria Ramon, mestra i directora de l'escola Gabriel Castellà; Pere Jaume Ferrer, tècnic de dinamització econòmica; i Mònica Morros, politòloga.

Esquerra va presentar la seva candidatura al restaurant Somiatruites, on l'alcaldable Enric Conill va mostrar-se "feliç" perquè "des d'Esquerra hem fet allò que fa anys que estem fent, allò que ens ve de gust fer i que crec que és el que cal fer: fer un equip ampli, preparat, amb vocació de servei i que s'estima Igualada i la seva gent. Tota aquesta gent que ens acompanyarà és un reflex de la nostra societat, una representació d'allò que som: diversos, diferents i alhora amb un objectiu clar: millorar la vida dels ciutadancomença el canvi de la ciutat. El canvi que mira cap el futur, que vol anar més enllà. Som els inconformistes, els que creiem que Igualada pot ser molt més que una ciutat d'eslògans. Volem que els nostres fills tinguin més oportunitats, que puguem viure en una ciutat socialment justa, econòmicament viva i culturalment rica. Treballem per una ciutat que mira el futur amb il·lusió, sense por, que vol una Igualada on es visqui bé i es pugui treballar dignament. Una Igualada construïda entre tots, amb moltes mans i caps i també amb cors. La Igualada que volem pels nostres fills no només és possible sinó que és necessària. Ho farem, i ho farem perquè n'estem convençuts, perquè creiem en el projecte i perquè ens ho mereixem. Companys i companyes, amics i amigues, endavant. Fem-ho i fem-ho bé".