12 de febrer de 2019
12.02.2019

ERC renova la candidatura d'Igualada per guanyar pes al proper ple municipal

Enric Conill s'envolta d'una nova ànima republicana, amb molta paritat i nous valors per a la política

11.02.2019 | 22:59
ERC renova la candidatura d'Igualada per guanyar pes al proper ple municipal

ERC d'Igualada ja fa setmanes que va anunciar que renovava el cap de llista i que l'arquitecte i regidor Enric Conill seria el nou líder de la formació a la capital de l'Anoia. Però la renovació serà més a fons i els dos regidors que acompanyaven Conill en aquest darrer mandat no seran als llocs destacats, ni Josep Maria Palau, que va ser el darrer cap de llista, ni Carolina Telechea, que actualment també és diputada al Congrés de Diputats.

A la llista, després de Conill hi haurà Montse Argelich, presidenta de l'antic Gremi de Traginers d'Igualada; David Prat, portaveu de les JERC Igualada; Iolanda Gandia, exnedadora d'elit; Joan Valentí, actor; i Cristina Navarro, presidenta de l'AMPA del Ramon Castelltort.

També ha donat a conèixer diversos noms que formaran part de la llista, encara sense dir el lloc: Gabriela Lylia Basurto, infermera; Joan Teixidó, president de la pe-nya perica d'Igualada; Maria Fernández, infermera; i Roger Roca, atleta i campió d'Espanya de marató i subcampió d'Europa de duatló, i Josep Maria Colomer, enginyer, entre d'altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook