27 de març de 2019
27.03.2019
Regió7

Som-hi d'Igualada proposa un Bus VAO de la B-23 cap a Barcelona

26.03.2019 | 23:46

La candidatura Igualada Som-hi, liderada per Jordi Cuadras –PSC, Comuns i Igualada Oberta– ha impulsat una aliança amb alcaldes de l'Àrea Metropolitana de Barcelona per reclamar el carril Bus-VAO d'entrada a Barcelona per la carretera B-23 fins a la Diagonal.

El candidat a l'alcaldia, Jordi Cuadras, reivindica que «des d'Igualada necessitem el carril Bus-VAO per assegurar una connexió de 40 minuts amb Barcelona durant totes les hores del dia». El projecte de carril Bus-VAO permetria reservar un carril d'accés a Barcelona per a autobusos i vehicles d'alta ocupació, el que facilitaria un temps de trajecte competitiu entre Igualada i Barcelona sense que les retencions que hi ha, sobretot a les primeres hores del dia, tinguessin cap efecte i s'arribés en 40 minuts a Barcelona.

Cuadras i el seu equip van ser rebuts pel vicepresident de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, Antoni Poveda. Durant la trobada els va lliurar el projecte de carril Bus-VAO a la B-23, «que està pendent d'un acord entre la Generalitat i l'Estat que els municipis que el volem hem de reclamar». Poveda, que és l'alcalde de Sant Joan Despí, va detallar que el carril Bus-VAO és fàcil encabir-lo a la B-23.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook