Amb motiu de la 4a Setmana del Turisme Industrial que organitza la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya, el Museu de la Pell obrirà les portes del 2 al 10 de novembre per donar a conèixer tots els seus espais permanents: l'antiga adoberia de Cal Granotes i les diferents sales de l'edifici de Cal Boyer: L'Home i l'aigua, L'ofici d'adober i Un univers de pell.

Coincidint amb aquest esdeveniment i en el context de la programació cultural del Rec.020 Experimental Stores, el museu farà un seguit de visites guiades a Cal Granotes els dies 6, 7, 8 i 9 de novembre a les 11 hores. La visita guiada, d'una hora de durada, serà gratuïta i s'hi explicarà l'ofici artesanal de l'adob de la pell tal com es feia en una antiga adoberia del S. XVIII, amb una posada en escena museogràfica que transporta a la Igualada preindustrial.

Aquest diumenge, dia 3 de novembre, a les 11.30 hores, el museu també oferirà la visita guiada habitual de primer diumenge de mes, que s'inicia a Cal Boyer, per conèixer el món de la pell i de les adoberies.