Els representants de la Unió Empresarial de l'Anoia (UEA) ha triat Joan Domènech per ser el president de l'entitat. Joan Domènech va arribar a la presidència de l'entitat fa un any, aproximadament, en substitució de Blai Paco, que va presentar la dimissió.

Només es presentar una sola candidatura, per la qual cosa l'Assemblea de socis va escollir, sense necessitat de celebrar cap votació, Joan Domènech, com a nou president de la Unió Empresarial de l'Anoia.

La junta directiva que l'acompanyarà en aquest nou mandat està formada per catorze empresaris de la comarca: Xavier Bustos (Comercial Godó), Joan Mateu (Macasa), Xavier Badia (Curtits Badia), Montse Duch (Mevir SA), Carles Carol (Espai Gastronomia), Míriam Pujol (Grup Calaf), Joan Tristany (Tristany & Trull SL), Domingo Sánchez (Dorsan Filtració), Josep Parera (Instal·lacions Parera), Marta Calzada (Finques Rambles), Aida Torrens (Petromiralles), Antonio Egea (Text 51), Xavier Seuba (Meritem) i Xavier Carles (Grup Carles).

En el seu discurs, ja com a president, Joan Domènech, va donar les gràcies, en primer lloc, a les persones que fins ara han format part de la junta de la UEA «pel compromís constant que sempre han demostrat amb l'entitat», i als nous membres els ha agraït la confiança que han dipositat en ell per haver acceptat el repte d'iniciar junts una nova etapa a la UEA. Domènech va afirmar que la UEA «és una entitat forta i representativa amb gent compromesa».