El Mercat municipal d'Olesa de Montserrat ha afrontat la campanya de Nadal amb les noves cambres frigorífiques, amb les obres de plaça Catalunya enllestides i la reubicació de nou del mercat ambulant dels divendres. Canvis que s'introdueixen per poder mantenir la competitivitat de l'equipament i per fer front a les noves necessitats que reclama el sector de l'alimentació.

Els paradistes han fet una valoració positiva d'aquesta campanya de Nadal. Des del Mercat Municipal es treballa perquè les parades ofereixin «productes de qualitat, de proximitat i una atenció molt personalitzada».

La presidenta de l'Associació de paradistes del Mercat Municipal, Neus Valldeperas, ha remarcat al web municipal el servei de qualitat que ofereix el Mercat Municipal, l'atenció personalitzada i els productes de proximitat. Aquesta campanya de Nadal, els paradistes del Mercat l'afronten amb cambres frigorífiques noves. Segons ha explicat la presidenta de l'Associació de paradistes, les obres per fer el canvi de les cambres «han anat molt bé ja que s'han respectat els terminis i els contenidors de fred instal·lats a la zona de càrrega i descàrrega del mercat van funcionar bé».

Valldeperas ha destacat que el canvi de les cambres frigorífiques era molt necessari, ja que hi havia un problema de filtracions i d'humitats que hagués pogut acabar afectant l'estructura. El canvi de les cambres ha suposat una inversió de 100.000 euros que l'Ajuntament ha finançat amb fons propis.

Neus Valldeperas també ha celebrat el final de les obres de l'avinguda Francesc Macià.