L'Ajuntament d'Igualada impulsa una renovació del mercat municipal de la Masuca, una reforma que culminarà les diferents intervencions de promoció i urbanístiques que s'han fet per ressituar aquesta instal·lació entre l'oferta comercial alimentària de la capital de l'Anoia.

El regidor de Dinamització Econòmica, Jordi Marcé, destaca que aquesta reforma es vol fer «amb els paradistes, que són els actors principals d'aquest repte» i ha anunciat que s'ha constituït un equip de treball format per tècnics municipals que fa molts anys que treballen amb el mercat.

El regidor explica que abans de l'episodi de covid-19 ja s'havia fet una primera reunió informativa amb els paradistes i que dijous de la setmana passada es va fer una segona trobada, en què es va presentar un treball elaborat a partir d'unes enquestes que es van fer el juliol passat per tal que els mateixos paradistes exposessin les seves expectatives. Entre els resultats més destacats hi ha el fet que el 75% del paradistes volen continuar a la Masuca i ara aquest equip de treball ha de definir en quines condicions i amb quina estratègia. El proper pas consistirà en la realització, aquest estiu, d'entrevistes als paradistes que volen continuar.