Una classe de parvulari de l'Escola Mare del Diví Pastor d'Igualada ha estat confinada després que un dels alumnes hagi donat positiu en la prova de la covid-19. Segons han confirmat fonts municipals a l'ACN, un dels infants tenia febre, motiu pel qual se'l va traslladar al CAP de referència del centre escolar, on li van practicar la PCR. En donar positiu s'ha activat el protocol establert i s'han confinat a tots els alumnes de la classe i els professors que havien estat en contacte amb el grup, als seus domicilis.

De fet, sis alumnes i tres educadores de l'escola ja s'han sotmès a una prova PCR i han donat negatiu. Així ho ha confirmat el conseller d'Educació, Josep Bargalló, en roda de premsa. Falten els resultats d'un alumne, al que també se li ha fet el test. Tot i els resultats, des d'Educació han esclarit que d'acord amb el protocol establert, alumnes i educadores es mantindran preventivament en quarantena. Es dona el cas que una de les educadores és la mare del nen que ha donat positiu.

El conseller ha volgut recalcar que no es tracta de cap "brot", ja que només s'ha confirmat un positiu. D'acord amb els protocols establerts, han especificat des de Salut, el grup es mantindrà preventivament en quarantena.