Els Mossos d'Esquadra de la comissaria d'Igualada van detenir el 21 de setembre un home de 37 anys d'edat, de nacionalitat espanyola i veí d'Igualada, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació en una farmàcia de la mateixa capital anoienca. El lladre va aconseguir emportar-se un monitor que hi havia al mostrador de l'establiment després que la dependenta es refugiés a la rebotiga.

Segons han explicat els Mossos d'Esquadra en un comunicat, pels volts de 2/4 de 7 de la tarda del dia 19 de setembre, es va produir un atracament en una farmàcia situada a la rambla Nova d'Igualada.

Segons el relat policial, en aquella hora un individu va entrar a l'establiment farmacèutic, que estava obert al públic, i va intimidar una de les dependentes amb un objecte punxant i li va exigir la recaptació que hi havia a la caixa enregistradora. Davant d'aquesta situació, la dependenta es va refugiar a la rebotiga i el lladre va sostreure un monitor que hi havia al taulell de la farmàcia i tot seguit va fugir.

Arran de la denúncia dels fets es va obrir una investigació que va permetre identificar el presumpte lladre. Aquest va ser localitzat i detingut dos dies després de l'atracment, el 21 de setembre, en un carrer d'Igualada.

El detingut, que acumula nombrosos antecedents policials, va passar l'endemà a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Igualada.