L'Ajuntament d'Olesa ha obert una nova licitació per ocupar les divuit parades que resten buides al mercat municipal de les 49 que té en els diferents sectors d'activitat de peix i congelat, carn i embotits, fruita i verdura i sector divers com fruits secs, degustació i productes gurmet.

La cap del departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, Iolanda Muñoz, explica la importància d'aquesta licitació atesa la situació de crisi per la pandèmia: «L'important és incentivar el comerç local i el mercat municipal en concret, tenint el major nombre de parades obertes perquè també repercutirà en el bon funcionament de tot el mercat».

Entre les parades ofertes, hi ha des de les més petites, de 10 metres quadrats, a les més grans, de 33 metres quadrats, tot i que la mida més habitual de parada és de 20-25 metres quadrats. El cost és de 14,78 euros el metre quadrat al mes. El cànon mínim correspon a una anualitat. En el cas dels tres lots de peix, i per tal d'incentivar-los, tindran una bonificació del 50% en el preu, és a dir, un cànon corresponent a sis mesos.

El termini de presentació d'ofertes finalitza el proper 9 de novembre a les 14 h.

Des del departament de Promoció Econòmica destaquen la feina que s'està fent des de l'Associació de Paradistes del Mercat, que «fa temps que treballen per enfortir aquest equipament comercial amb accions que potencien la seva activitat econòmica i actualitzant la seva imatge. Properament es preveu instal·lar un sistema de control de la capacitat de gent», explica Muñoz.