22 de gener de 2021
22.01.2021
Regió7

Olesa promou l'ús entre els veïns del servei de mediació municipal

Organitzen una taula rodona que es podrà seguir per YouTube a partir de dimecres que ve

21.01.2021 | 23:16
Olesa promou l'ús entre els veïns del servei de mediació municipal

Olesa de Montserrat commemora el dia europeu de la mediació amb una taula rodona que sota el títol «Les diferents mirades de la cultura de la mediació a Olesa» on es vol mostrar la feina que es fa al municipi en aquest àmbit. Tindrà lloc el dimecres, 27 de gener, a les 18.00 h, a través del canal de YouTube de l'Ajuntament d'Olesa. L'acte està organitzat pel mateix consistori.

A la taula hi participaran la responsable del Servei de Mediació, Marta Mozo, així com representants de diferents col·lectius que juguen un paper important en el foment de la mediació com a via per solucionar conflictes. La presentació de l'acte anirà a càrrec del Regidor de Benestar Social, Jordi Martínez.

La implicació de la biblioteca

A més, durant aquests dies la Biblioteca Santa Oliva d'Olesa tindrà un aparador amb llibres relacionats amb la cultura de la mediació i el diàleg.

El Servei de Mediació Ciutadana d'Olesa és un servei gratuït i que va engegar el 2010 com una aposta municipal per la mediació per tractar conflictes d'àmbits molt diversos veïnals, d'escala, de barri, de joves, familiars o educatius.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook