La Policia Local de Vilanova del Camí ha posat 452denuncies durant el primer trimestre de l'any. D'aquestes, 46 han estat per desobeir els senyals verticals d'estacionament. Les dades apareixen en l'informe policial del primer trimestre de l'any.

Segons es desprèn del document, l'incompliment de la normativa i dels senyals viaris són les principals causes de les denúncies interposades. Une infraccions que tenen a veure amb la manca de respecte a les normes cíviques i de convivència. Hi ha 25 denúncies per no respectar un pas de vianants, 26 per aparcar sobre la vorera i 13 per fer-ho davant un gual permanent. A aquestes s'hi sumen 15 per estacionar en espais reservats a persones amb mobilitat reduïda, 11 en zona de càrrega i descàrrega i 8 per fer-ho en doble fila.

També s'han posat 63 denúncies a la zona taronja o zona comercial, entre el carrer Verge de Montserrat i Major. L'aparcament és gratuït i ofereix una vintena de places sotmeses a control horari. El temps màxim d'estacionament és de dues hores diàries fraccionables per garantir la rotació dels vehicles.

La majoria de les denúncies, s'han imposat perquè els vehicles estacionats no tenien el tiquet. Val a dir que fonts del cos han indicat que després dels primers mesos hi va haver una certa millora.

La Policia Local també ha posat 3 denúncies per desobediència a l'agent, 2 per alcoholèmia i 3 per conducta temerària.