El Campus Universitari Igualada-UdL celebra aquest dissabte la segona Jornada de portes obertes en format virtual per donar a conèixer tota l’oferta formativa per al curs 2021-2022. El programa inclou sis presentacions al llarg del dia.

A les 10, la del grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) i el doble grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística i en ADE; a les 11, la del grau en Infermeria i el doble grau en Nutrició Humana i Dietètica i en Fisioteràpia.

A la mateixa hora l’Escola Politècnica Superior fa una presentació general del estudis que imparteix a Igualada i, a les 12, presenta individualment els graus en Enginyeria Química, en Organització Industrial i Logística, i en Tècniques d’Interacció Digital i de Computació, així com el nou doble grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística i en ADE.

A les 4, l’Escola Politècnica Superior de la UdL dedicarà una sessió a les dobles titulacions internacionals que té amb la universitat brasilera de Facens (Sorocaba) i la recent anunciada doble titulació en Enginyeria Química i Tecnologia Energètica amb la Universitat NOVIA UAS de Finlàndia; a les 5, la xerrada informativa del què oferta el centre es farà en castellà.

Tota la programació i els enllaços per connectar-se a les sessions es poden trobar a la web de la jornada de portes obertes.