La Pobla de Claramunt dedicarà una persona a la promoció de l’activitat entre la gent gran a partir del mes de setembre. L’acció quedarà lligada a un programa de major abast a través del programa Anoia Vellesa Activa del Consell Comarcal de l’Anoia.

Les primeres iniciatives pensades per a la gent gran es començaran a veure a partir del mes de setembre. Així doncs, l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt incrementarà les actuacions que realitza al voltant de l’envelliment actiu per a aquest segment de la població.

En concret, el municipi tindrà a la seva disposició una tècnica especialitzada en el treball per mantenir la gent gran amb un nivell alt de benestar físic i personal.

Anàlisi i acció

La persona integradora tindrà entre les seves responsabilitats posar-se en contacte amb la gent gran per tal d’analitzar quines són les seves necessitats, segons han explicat fonts municipals. A partir d’aquí, promourà les activitats, a través de l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt, a favor d’un envelliment actiu i saludable i es coordinarà amb els serveis socials municipals per tal de notificar aquelles situacions que puguin ser del seu interès.

El consistori de la Pobla de Claramunt desenvolupa actualment diferents activitats dirigides a incrementar els nivells de qualitat de vida de la gent gran, com poden ser el taller de memòria i el de gimnàstica.