L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat s’ha adherit a la campanya de comerç «És el meu mercat setmanal» que organitza la Diputació de Barcelona, per tal de donar suport al mercat de cada divendres. El govern olesà considera que en el mercat es fomenta la cohesió social, és un punt de trobada per la gent del municipi, contribueix a la socialització intergeneracionals i intercultural.

Aquest fet, segons les mateixes fonts municipals. també afavoreix que es dinamitzi l’activitat econòmica d’altres comerços i serveis del municipi. El govern local el considera un complement del comerç fixe.

La campanya «És el meu mercat setmanal» de la Diputació es va crear amb la idea de reforçar la compra als 265 mercats setmanals repartits per 193 municipis de la província de Barcelona. L’ens provincial assegura que es tracta d’espais segurs que compleixen amb totes les normatives sanitàries. A causa de la pandèmia de la Covid-19 i totes les restriccions d’aforament aquests equipaments han vist baixar molt les seves vendes i amb aquesta campanya es volen impulsar com a espais segurs que compleixen amb totes les normatives sanitàries, que ofereixen oferta de productes de proximitat, variats i de qualitat.