«Somnis». És el nou grup de teatre format per gent gran que s’ha creat a Martorell i treballarà sota el paraigua de l’entitat El Progrés. El primer espectacle que ha portat a escena ha estat TempFesta, un muntatge fet en playback i acompanyat de coreografies, que escenifica diferents moments viscuts durant la pandèmia.

El grup va néixer a l’Esplai de la Gent Gran de La Vila. Es tracta de persones, segons han explicat els seus membres, amb inquietuds teatrals i musicals. Lidera l’elenc Francesc Querol. «Assajàvem a l’esplai, que és un lloc fantàstic però era un lloc un mica petit i ens comportava problemes de moviments i de coreografies, i també cada cop que ens havíem de desplaçar a El Progrés per representar els muntatges», ha explicat Querol al web municipal.

El punt clau en aquest projecte ha estat la vinculació al grup de teatre del Progrés. «Al Progrés podem assajar amb tranquil·litat i ens han deixat uns espais a dalt que són ideals per guardar-hi materials», ha exposat el mateix Querol. Coincideix que El Progrés també volia tenir un grup de teatre propi. El president, Joaquim Gotsens, destacava que «era molt complex trobar un director i actors, i ara es poden fer activitats teatrals».