Els veïns d'Olesa disposaran a partir de dilluns d'un bus social que s'encarregarà de donar servei a aquelles persones que per algun motiu no puguin desplaçar-se pel seu compte a l'hospital o a qualsevol centre sociosanitari. En especial, qui podrà beneficiar-se més d'aquest vehicle serà l'Associació Prodisminuïts Santa Oliva, que fins ara havien hagut de costejar ells mateixos el transport fins a Terrassa.

El bus social és una furgoneta de 9 places adaptada i destinada a facilitar el transport de les persones amb problemes de mobilitat. A més a més, des de l'Ajuntament també s'ha proposat que el vehicle pugui estar disponible el cap de setmana per tal que les entitats esportives d'Olesa el puguin fer servir quan es desplacin fora del municipi a les diverses competicions. "Serà una manera d'optimitzar el bus", ha dit Jaume Monné.

El bus social ha estat, en una part, patrocinat per diverses empreses d'Olesa. L'exterior del vehicle és recobert d'anuncis dels patrocinadors, que són 5 Serveis, Pizza Blues, Pàrking de l'Eixample, BBS Serveis, Agrocandi, Instal·lacions Olesa, Bosc Serveis i la Comunitat Minera Olesana.